HemOmVindkraft & hybridsystemBetong- & byggnadsteknikReferenserKunskapMjukvaraKontaktKakor
Referenser
Referenser

Vindkraft och hybridsystem
Ett exempel på ett färdigställt vindprojekt initierat av TEROC är Södra Kärra, sydost om Askersund. Det översta fotot visar några av vindkraftverken som är i drift där. Läs mer om Södra Kärra på webbsidan hos Arise.

Glava Energy Center har en av de vindmätningsmaster vi har specificerat och installerat. Datainsamling och övervakning görs av vårt TWEB-system. Vi har även konstruerat ett fundament för ett litet vindkraftverk för Glava Energy Center.

En av de platser där ett TEROC Independent Power-system (TIP) är i drift är vid Barnmissionen på Filippinerna. Skåpmodulen som visas på nästa foto levererades i samarbete med InnoVentum och ger avbrottsfri kraft till kritiska laster i kombination med förnybar energi på plats.

TEROC har spelat en nyckelroll i förverkligandet av koncepthuset "Hus Utan Sladd", byggt av Sisyfos. Vårt ansvar var samordningen av elkonstruktionen. Vi installerade och driftsatte växelriktaren och styrsystemet, bland många andra saker. Fri mjukvara med öppen källkod som utvecklats av oss för styrning och övervakning är tillgänglig för nedladdning på denna webbplats.

Vid Mälardalens Högskola i Västerås har vi levererat och installerat en väderstation, datalogningssystem och hybridsystem med mikronät för DC.


Välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att besöka någon av platserna ovan.

På grund av vår kunskap och erfarenhet är vi ofta anlitade som föreläsare inom vindkraft och hybridsystem. Bland annat har vi varit engagerade i internationella utbildningar som drivs av Life Academy och i den svenska utbildningen av energi- och klimatrådgivare i ENKLAV-projektet.

Vi har också arbetat med hybridsystem för kraftförsörjning av avlägsna radarstationer, kommunikationsutrustning och många andra krävande ändamål.
Betong- och byggnadsteknik
Betongtrappor som vi beräknat hittar man i en mängd byggnader, bland annat i Globen i Stockholm, i Höglandssjukhuset i Nässjö, vid stationstorget i Flemingsberg och i Regionssjukhuset i Örebro.

Några av de historiska byggnader där vi medverkat vid renovering är Prostgården i Munktorp och Wahlsta Säteri, båda belägna i Köpings kommun.

I ett uppdrag för Sisyfos programmerade vi och installerade styrsystemet för en exklusiv villa i Sigtuna, sett på nedersta fotot. Det styr belysningen via DALI, använder trådlösa och batterilösa EnOcean-givare och är förberett att kommunicera med Ferroamp EnergyHub, som också används i huset


 TEROC AB • Köping tel 0221-60160
Provided by Webforum